Beoordelingen van Bobs Tex Mex Alphen aan den Rijn

Recente recensies van Bobs Tex Mex Alphen aan den Rijn

5 sterren na 260 reviews

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekker eten. Vriendelijk geholpen aan de telefoon toen ik informeerde naar mijn bestelling.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was precies op tijd, door een vriendelijke medewerker. De wraps waren goed gevuld, en echt lekker van smaak. Met voldoende kaas. Ook de kip salade was goed op smaak gebracht. De guacamole moet je extra bij bestellen. Super lekker!!!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede hoeveelheid vers en smaakvol eten. Alleen die hot and spicy burrito... die was niet zo hot and spicy; Mn quesadilla was pittiger...

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net terug van vakantie en niks In huis. De bezorger was er om de afgesproken tijd. Een smakelijke hamburger en een burrito. Dat is weer fijn thuis komen!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Lekkere hamburgers en spicy friet!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer ruime porties Zeker aan te raden

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Top!! Duurde wel een uur voor het kwam Maar hadden geen haast

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig! Weer héérlijk gegeten ;-)

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enchilada carne was heerlijk! Zeker icm mexicaanse rijst/bonen.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd gebracht eten is lekker! Alleen hoeveelheid patat als je los besteld mag iets meer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Burger was erg lekker en de bacon knapperig.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, maar kleine portie friet voor 2 personen en best matige burgers. Om die reden niet voor herhaling vatbaar helaas.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer erg lekker. Aardige bezorger.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, makkelijk en snel. Goed alternatief voor gezond eten laten bezorgen.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer super goed en lekker zoals altijd, Top!!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heeeeeerlijk, lekker snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker alleen 1x friet was fout (mexicanos ipv hollandas) maar dat kan gebeuren.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat maar verder uitstekend gegeten, er is duidelijke verbetering met hoe het eerst was, burgers zijn nu een stuk minder droog en de broodjes minder doorweekt, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, ruim voldoende (voor ons) en wordt prima op tijd bezorgd.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief weer erg goed! Goed warm (zelf opgehaald), vol van smaak en ruim voldoende. Aanrader!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Er was iets fout gegaan. Gebeld en voor je het wist, was het al geregeld en heerlijk gegeten. Top Service Bob!!!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Altijd lekker.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld via de app. Het eten was klaar op het afgesproken tijdstip. Eten was heerlijk.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd Burritos erg smakelijk en voor ons ruim voldoende Ga zo door ?

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel erg lekker!! Maar vond, ondanks dat het zondagavond was een uur voordat het eten er is wel lang....?? Eten was verder nog prima warm en knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nachos zijn niet zoals ze de eerste keer waren. Iedereen weet dat hier cheddar kaas op hoort ipv normale kaas. Het zorgt ervoor dat de chips vies taai worden en heeft een rare/vieze smaak. Chicken ensilada was wel ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten op bestelling. Na telefoontje van mijn kant 25% korting op volgende bestelling en vele excuses. Levering was prima met nogmaals excuses. Voor ons zo een prima afhandeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger zag er prima uit bij bezorging en was ook erg lekker! Verrassend was dat de patat hand gesneden leek te zijn vergeleken met de vorige keer.. superdik dus :P Jammer dat ik het niet op kon.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Goede service. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gehakt bij nachos was bijna zwart en ontzettend droog. Teleurstellend .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle en enthousiaste bezorger, dus dit zal nog eens herhaalt worden!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd even vriendelijk en lekker eten!

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan gebeuren. 1ste bestelling miste 1 onderdeel. Even gebeld en eigenaar Bob vondt het super vervelend. Kan gebeuren dacht ik, maar dat was niet genoeg voor Bob. Met een code kreeg ik bij de volgende bestelling (gisteren) mijn gerecht opnieuw. Kosteloos! Super service, aardige mensen en goed en lekker vers eten. Volgende x weer bij Bob!

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, altijd vriendelijke bezorger, altijd heerlijk Tex-mex eten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk :) Fantastische burrito’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang en mijn cheeseburger was een aanfluiting, vlees was behoorlijk rood van binnen, zeeer karig plakje kaas en 2 schijfjes tomaat en te veel sla, zeker in verhouding met de tomaat en kaas !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is perfect!! De bestelling was snel thuis en het eten smaakte heerlijk!!! Als opmerking had ik toegevoegd dat mijn vriendin jarig was en wanneer het eten werd bezorgd werd ze gefeliciteerd! Ook hadden we brownies gekregen bij de bestelling!! Echt een aanrader!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; Snel bezorgd en héérlijk gegeten ;-)

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat per ongeluk een nietje in 1 van de salades. Geen idee hoe dat kan? Maar verder was het warm, smakelijk en goed.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! Wat was die burger lekker!! Complimenten.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en heerlijk eten. We hadden ook 30 stuks uienringen (yum) en kregen jammergenoeg 1 klein bakje barbequesaus erbij .... veeeeel te weinig voor zo veel uienringen!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was snel en compleet

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van Bob's blijft toch helaas achteruit gaan. Weer eens koriander (salsa) in mijn burrito terwijl ik daar expliciet niet om vraag en deze keer zelfs zijn jalapeños in mijn hot n spicy. Wel een overcompensatie aan salsa. Heb hem maar weggegooid aangezien ik het niet te eten vind met de berg koriander die er in verwerkt zit. Zoals gewoonlijk was de burger perfect, alleen had ik nu helaas alleen wat nacho's als avondeten. Bezorging ook goed zoals gewoonlijk, altijd een aardige bezorger. Ik hoop dat jullie het beter doen in het nieuwe jaar, ik zal helaas weer een tijdje wachten met mijn volgende bestelling.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Altijd top!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk !

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en daar gaat het ook om. Het duurde alleen ruim een uur voordat er werd bezorgd. Ik zou er ondanks de lange bezorgtijd toch weer opnieuw bestellen. Beslist een aanrader. In dit geval is wachten de moeite waard ;)

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bezorging snel en eten goed warm.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en weer heerlijk gegeten !

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas voor de 2e keer eten besteld en laten bezorgen. Zeer tevreden. Zal zeker niet de laatste keer zijn.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, snelle levering en smaakte weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, super lekker gegeten!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten al vond ik de burrito classic dit keer iets aan de droge kant (Het gehakt). maar toch smaakte het er niet minder om! Bezorging was snel.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en het was superlekker! Dit ga ik vaker doen. De bezorger was erg vriendelijk. Een aanrader!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer menu besteld. Maar 1 portie/zak patat gekregen... Tevens ook heel schraal gekruid. Hamburger was lekker, maar de kwaliteit en kwantiteit zijn beide achteruit gegaan als het vergelijkt met een tijd terug.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topservice vanavond. Heel erg bedankt. En het eten was zoals altijd weer heerlijk.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, eten is altijd goed, vrolijke en vriendelijke bezorger. Het was weer top, Bob!

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Moesten helaas wel lang wachten, maar het was dan ook zondagavond, dus spits! Bestelling maakte weer een hoop goed!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Drinken waren ze vergeten te bezorgen, maar na een belletje werd het na bezorgd. Top!

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 classic burrito's was te heet dat de kinderen begonnen met huilen van brand tong, ook mij (ik ben sambal eter) maar de burrito was heet meer dan sambal (de order was classic niet jalapeno) !!?????

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes optijd geleverd. en smaakte als vanouds goed!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het half uur de bestelling binnen. We hadden een burgermenu en een burritomenu. Het eten was nog goed warm en weer superlekker. De burrito is zo groot dat ik er morgen ook nog van kan eten! En nog bedankt voor het extraatje, we hebben er van gesmuld.?

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk (as always)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld en de bezorging is altijd snel.Bestellen en betalen gaat makkelijk en snel via de app. Heerlijk eten of je nu de (grote!) hamburgers bestelt of de spicey kipvleugeltjes. De bezorger is zeer vriendelijk. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered on time... and still hot! Bob's spices are second-to-none! Distinctive (and even unique) Tex-Mex flavors. Nice to see someone i Holland who actually knows how to cook this stuff!!!

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten en een snelle levering. Top Bob?

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ligt het aan mij of is buritto kit gekrompen?

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bobs is altijd goed!! Goede porties, lekker eten en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Kleine tip, de rode stift met omschrijving op de burrito drukt door op de wrap, dat is niet zo lekker.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de enchilada carne beter als vorige keren. Gehakt was toen aan 1 kant van de burrito en de guacemole aan de andere kant. Nu was het gewoon goed door elkaar gemengd. Hopelijk blijft dit zo want ik heb smakelijk gegeten :P

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was top! Helaas was de aangepaste bestelling niet helemaal goed doorgekomen!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Wat erg lekker en goede porties

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de bezorging was netjes op tijd.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 maaltijden besteld. Van één zijn 3 happen genomen en vanwege de smaak terzijde gelegd. De andere maaltijd was lekker, maar halve nacht wakker geweest met darmklachten...!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en frietjes. Alleen de onderkant van het broodje was een klein beetje nattig. Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Ga hier vaker bestellen

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Zoals we gewend zijn. Tevens een fijne korting. Echter jammer dat het vet uit de kip over alles onder de kip was gelopen. Echter wel een dikke duim voor het inpakken. Aangezien er bijna niks op de rest van de bestelling was gekomen (behalve natuurlijk de verpakking. Maar die eten we niet ?)

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig netjes allemaal. Zeker voor herhaling vat baar

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De NIEUW Enchilada Carne gegeten. Een echte aanrader, heerlijk!! En de burgers waren zoals gewoonlijk weer prima. Ga zo door!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burrito was gewoon niet echt hele smaakvol, helaas...

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is was weer heerlijk! We hadden voor de tweede keer vroeg besteld met een tijd wanneer we de bestelling wilde bezorgd hebben. Helaas ook deze keer kwam het te laat. Erg jammer

Reactie van Bobs Tex Mex:Hey Brian, bedankt voor je recensie. Excuus voor het te laat bezorgen van de bestelling. Wij proberen primetime iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Gek genoeg is het best druk geweest. Ik ga er vanuit dat we de volgende keren je bestelling wel op de juiste tijd kunnen leveren. Nogmaals excuus maar wel bedankt voor je recensie! Groetjes bob

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en niks tekort gekomen.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Voor het eerst ook een burger besteld, die was lekker, en de broodjes waren niet zompig of nat. Geweldig gedaan. Ik werd ook netjes gebeld om een korte (15 minuten) vertraging bij het bezorgen te melden. Top service, heerlijk eten!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

La comida estaba deliciosa de nuevo. El distribuidor fue razonablemente rápido y con la temperatura adecuada. ¡Realmente recomendado! Delicioso! Genio! ¡No te lo puedes perder! ¡Adiós amigo!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

La comida estaba deliciosa de nuevo. El distribuidor fue razonablemente rápido y con la temperatura adecuada. ¡Realmente recomendado! Delicioso! Genio! ¡No te lo puedes perder! ¡Adiós amigo!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Meer als genoeg en alles netjes verpakt. Ook netjes telefonisch tewoord gestaan met vragen ivm allergieën. Tevens een snelle bezorging. En alles goed warm ontvangen. Volgende keer zeker weer ?

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker as usual alleen beetje kouder dan normaal, zat ook nog koriander op m'n burrito (had zonder gevraagd) maar ben daar inmiddels wel aan gewend op drukke dagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel. Eten was minder

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Alleen jammer dat het een kwartier later kwam terwijl we 2 uur van te voren al besteld hadden. Maar verder was het lekker en voldoende.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top geweldige restaurant eten is goed prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was rap en alles was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nothing else but perfection !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger gegeten! Snelle en goede service. Keurige jongeman die mijn bestelling kwam bezorgen ;)

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier iets besteld. Beide keren thuis ontdekt dat de bestelling niet compleet was. Voor ons volgt er geen derde keer.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles nog lekker heet.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten. we gebruiken de magnetron als het eten ons niet warm genoeg is.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd! En bedankt voor de verrassing, de repen zijn heerlijk!!

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!!

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn een snelle bezorging en kwalitatief erg goed eten!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 3 keer besteld bij Bob's, iedere keer heerlijke burgers!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, prima smaak.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Ik vond wel dat het eten niet heet genoeg was. Halverwege de maaltijd was het eten lauw. Dat vond ik echt jammer. De bezorging was sneller dan ik had verwacht.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Burritos waren vrij koud, maar die hebben we gewoon even opgewarmd. Zeker aanrader!

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd! Wachten nog wel steeds op een lekkere vegaburger ;-)

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

weer een paar heerlijke burrito's van Bobs gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud bezorgd en niet zo kruidig als normaal, teleurstellend dus...

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren weer heerlijk en zo op. Fijn dat ik telefonisch de uienringen nog even kon nabestellen. Was weer top, Bob!??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en snel bezorgd! Van alles al uitgeprobeerd en allemaal heerlijk en voor herhaling vatbaar!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enchilada Carna was heerlijk, ook de rijst met bonen was een goede aanvulling.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Tip bestel de burrito kit... dan komt je eten het warmste aan en kan je zelf je wrap samenstellen!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijke burritos gehaald! Helaas staat nog steeds oude adres (nr 94) op de Sitedish website, in plaats van 151.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goeie hamburgers echt top kwaliteit, bezorging was er ook lekker snel

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete restaurant in Alphen! En super snelle bezorging.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel én warm geleverd!! En het eten is echt voortreffelijk! Wij bestellen regelmatig ?!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger en grande veggie-burrito besteld. Burger was prima, maar de burrito kwam zonder kaas, zonder salsa en zonder guacamole. Dat was dus een flauwe en droge hap met overwegend rijst.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burgers !!!

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en eten lekker snel bezorgd ?

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben erg slecht gegeten. Een menu bestelt en een losse burrito, maar stelde beide erg teleur. De burrito zat weinig vlees in, voornamelijk sla (en koriander wat nergens wordt vermeld...), het leek meer op een vega versie. De frietjes waren heel erg doorbakken. Het geheel was eigenlijk slecht vullend. Je kunt het beter zelf maken, scheelt je ook geld!

Reactie van Bobs Tex Mex:Hey Mitch, wat vervelend dat je een vervelende ervaring hebt met onze zaak. Wij zouden dit graag met je op willen lossen. Zou je ons via info@bobsalphen.nl je contact gegevens kunnen sturen zodat we jou tegemoet kunnen komen en hopelijk kunnen we daarmee je ervaring volgende keer verbeteren. Gr. Bob

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere wraps alleen wel een beetje prijzig met die bezorgkosten er nog bij.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten! En super snelle bezorging. Top!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd super lekker en snel geleverd. Kon wel wat meer patat bij het menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de tweede keer besteld en weer top gegeten! Vriendelijke bezorger, ook wel zo fijn :)

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben iets langer moeten wachten dan normaal. Maar de bezorger bood daarvoor netjes zijn excuses aan. Eten was goed warm en zeer goed van smaak. Enigste minpunt is dat er voor €2,50 maar 20 patatjes in het zakje zitten, dat vind ik wel erg schraal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

svp afhaal adres op Sitedish website aanpassen!! Is niet meer nr 94. Hoef ik niet zo lang te zoeken, volgende keer. NB: ook deze webpagina heeft nog het oude adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, Erg lekker!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van eten. Helaas was onze bestelling 2 huizen verder afgeleverd bij een buurjongen. Advies om volgende keer huisnummer en achternaam te checken. Nu werd onze bestelling afgeleverd door een buurvrouw. Lijkt me niet de bedoeling.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, prima kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging en ook nog eens warm! Top??!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer, heerlijke gerechten en snelle bezorging

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de burgers en bij gerechtjes. Top bezorger die door de stromende regen met een hele grote lach aan de deur staat!

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur geleverd (zaterdagavond). Het was nog prima op temperatuur en lekker!

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld helaas waren de burgers niet goed doorbakken vlees was rood. Jammer want toen ze net geopend waren was de kwaliteit veel beter. Bezorging was snel, ik had liever 5 min langer gewacht en mijn hele burger gegeten.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk zoals we gewend zijn en super snel bezorgd!

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse burgers, goede prijs/kwaliteit verhouding. Je zit lekker vol na een burger of burrito. De bezorging is top, snel en vriendelijk.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en lekker. Helemaal super

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Snel bezorgd en warm. Frietjes ook lekker knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd en echt lekker eten. Een aanrader. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zowel het eten als de bezorging. Fijn dat jullie ook goeie vega enchillada s hebben.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op de aangegeven tijd op het adres. Helaas was het drinken niet aanwezig. Na telefonische contact werd dat nabezorgd. De pittige patat was slecht. Geen zout en de kruiden waren niet netjes verdeeld waardoor velen bijna geen kruiden hadden en andere compleet rood waren. Is niet de eerste keer dat de patat zo was, dus die halen we niet meer.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb dit keer via de site besteld omdat de Mexicaanse rijst niet meer op het menu staat op Thuisbezorgd. Ook dit keer was alles weer heel smakelijk. Kon het niet allemaal op dus word vervolgd :-)

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was een beetje "nat"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Texas burger besteld en in 15 minuten arriveerde de burger al! De smaak was top en de burger was groot, dus ga zeker vaker bestellen.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Burger op een echt goed broodje !!! Spontane bezorger. Top

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en perfecte bezorging!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch weer Altijd heerlijk smullen als hé bij Bob's besteld :) Ze zijn zeer bijtijds met bezorgen en we wonen bij weteringspark maar eten was goed warm ook nog,toppie.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de burrito was deze keer niet zo lekker als gewoonlijk: hij was behoorlijk afgekoeld en had een naar gevoel in mn maag na het eten en mijn zoon ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds twee maanden ongeveer is bob bij mijn favorieten terecht gekomen! De ingrediënten proeven vers, de groeten nog knapperig, kruiden naar mijn smaak ook prima. De bezorging heel netjes en snel, zeker toen ik vroeg of het er heel snel kon zijn was het er denk ik binnen 10 min. Bob je bent top

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burgers en service. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goeie burgers en geluisterd naar speciale wensen. Alleen de kaas had er wel mogen blijven zitten aangezien het een cheese burger was;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel en warm en heerlijk vers!

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat er ook een actie Is die ik al eerder deze week voorbij zag komen (-10%) werd de trek ik Bob's snel bepaald gisteren en jeetje wat was het weer fantastisch lekker zeg, goed bezig groetjes

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker! Een aanrader. Bezorging snel en vriendelijk. Porties patat wat klein ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren weer heerlijk. Snel bezorgd en lekker vers en warm. Top!!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten werd het eten al gebracht. Was heerlijk mals en goed van smaak. Het was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we bij Bob besteld hebben.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten???? BOB's is een échte aanrader, het werd op tijd en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers lekker, patat veel te zout.( Bij kwaliteit wil ik 3,5 ster maar dat lukt niet)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een prima prijs

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was snel en vriendelijk!!

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat wij een klacht hadden ingediend over een rauwe burger kregen wij heel spoedig een nieuwe bezorgd. Super service! We hadden alleen verwacht dat de tortilla en burrito warm gebracht zouden worden, maar dat scheen zo te horen.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Mooie hamburger stevig stuk vlees verse producten. Lekker gekruid . Was goed warm bij bezorging . Friet was wel wat te zout . Zeker voor herhaling vatbaar .

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en lekker snel bezorgd! De burgers zijn super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hadden wel iets warmer gemogen.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker en super snel bezorgd. Dit keer gegaan voor de burgers en ook deze zijn voor herhaling vatbaar. Ook de pikante frietjes waren top !

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. En een snelle bezorging.

Reactie van Bobs Tex Mex:Bedankt voor je recensie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd was het weer heerlijk !

Reactie van Bobs Tex Mex:Top thanks! Tot snel!

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd stipt op de aangegeven tijd bezorgd en de kwaliteit en smaak waren prima! De Xl burrito had iets warmer gekund maar deed niets af aan de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar !

Reactie van Bobs Tex Mex:Bedankt Peter voor de recensie en de feedback!

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste keer bij BB&B en deze is goed bevallen. De burrito was echt heerlijk! Kom hier zeker nog een keer terug.

Reactie van Bobs Tex Mex:Ivan bedankt voor je recensie! Tot Bob's!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer hier besteld en het was net als eerste keer top. Keep it up.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers zijn heel erg Mexicaans gekruid en daardoor qua smaak flink anders dan ik had verwacht. Stom van me, ik had dit kunnen weten natuurlijk! Ook vond ik de burger wat droog. De Hollandse friet vond ik niet lekker meer, omdat het zakje dicht was gedaan en de patat daardoor erg zompig was geworden bij aankomst. Bob's blijft echter mijn favoriet dankzij de heerlijke burrito's, dus volgende keer beter!

Reactie van Bobs Tex Mex:Hey Job, bedankt voor de recensie. Patat is en blijft een lastig product om te bezorgen. Maar het zakje hoor niet dicht te zitten. We zullen daar in het vervolg meer op letten. De friet die ik heb ik van hoge kwaliteit en al ontwikkeld voor de bezorging. Zelf deze friet is moeilijk goed over te laten komen. Mijn bezorger rijden daarom ook alleen maar met 1 bezorgadres. Thanks voor de feedback! Daar kunnen we wat mee! Gr. Bob

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk... ????

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, kwaliteit hoog, bezorging stipt op tijd. Echt een aanrader

Reactie van Bobs Tex Mex:Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd heerlijk. Super snelle bezorging.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden het heelijk eten hier. Met goede en vriendelijke service

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chickenwing kwamen uit de frituur en te droog. Het eten was op zich wel lekker , maar had iets meer smaak mogen hebben guacamole was te grof dus er zaten nog grote stukken in. Al en al Ik had iets meer verwacht.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering,was voor de afgesproken tijd. De burgers waren heerlijk en goed gevuld en groot. Voor herhaling vatbaar!!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waterpolo team was enthousiast na een wedstrijd helemaal top!

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bob's burger van prima kwaliteit Via internet besteld en snel geleverd. We hebben gesmuld.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, binnen redelijke termijn bezorgd en het was heerlijk!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer te lekker ! (Alleen zaten de kidneybonen niet in de salade , kan gebeuren maar miste ze wel want met is die nog lekkerder !)

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk, een restaurant dat burrito's en tortilla's serveert en bezorgd. Het eten was erg lekker en de bezorging was ook prima in orde. Enige opmerking: weinig guacamole voor het bedrag dat ik kwijt was.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten Gaan we zeker nog een keer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een keer laten bezorgen, ideaal en het was er snel ! Nu een keer de salade genomen , die was echt te lekker ! Alles is echt vers en de smaak is goed ! Ja, wij zijn fan !

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!!! Super gezond ik zeg meer BOB en meer KIP and Beans ????

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GE-WEL-DIG. Doordat ik vorige keer een slechte review gaf Was bob er snel bij om er iets aan te doen, service en klant tevredenheid staat zeker boven aan zijn lijst. Fantastische smaken en alles weer heerlijk vers, weer iets anders genomen(zowat hele menu al geproeft) En top kwaliteit weer, zeker weten tot ziens

Reactie van Bobs Tex Mex:Hey Susan, bedankt voor je reactie via de side. Mijn doel is om iedereen goed en vers eten aan te bieden. Gelukkig zijn we allemaal mensen en ben ik ook niet perfect. Ik ben blij dat jullie weer heerlijk hebben gegeten. FeedbacK in opbouwende vorm is altijd welkom. Gr. Bob

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flinke bestelling gedaan voor 7 personen. Optijd bezorgd, heerlijk eten. En zeker genoeg voor iedereen, perfect! Ga zo door Bob!

Reactie van Bobs Tex Mex:Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen zat de folie vast gekleefd aan de kaas en vlees van de nachos. Wat een beetje zonde is omdat je het niet goed van de folie af krijgt. Wellicht iets om over na te denken. Voor de rest echt super! Guacamole is uitstekend!

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lekker, 2 weken geleden beef en cheese burger menu, top smaak en super vers, dit keer van alles wat besteld en allemaal stuk voor stuk, heerlijke gerechten

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, het eten was heerlijk vooral de hamburger we gaan zeker nog een keer bestellen. Alleen waren ze het drinken vergeten maar dat werdt snel opgelost

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker ! Je proeft dat alles vers is !

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, huisgemaakt, meer dan genoeg, goed gevuld, tasty, bezorging stipt op tijd. Heerlijk gegeten! Aanwinst! Blij! Love echte goeie TexMex en dat kun je nu gewoon in Alphen krijgen bij Bob's!

Reactie van Bobs Tex Mex:Bedankt voor je leuke bericht. Gr. Bob

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eindelijk eens wat anders dan pizza of shoarma. Goed van smaak, prima hoeveelheid en snel bezorgd. Aanrader!

Reactie van Bobs Tex Mex:Job! Thanks! Tot snel!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

Reactie van Bobs Tex Mex:Thanks!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden extra para besteld en dat zat er niet bij ..helaas

Reactie van Bobs Tex Mex:Hallo Pien, je bedoelt patat? Onze excuses dat deze er niet bij zaten. Volgende keer krijg je ze uiteraard kosteloos. Graag tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De burritos waren super - heerlijk gekruid en rijk gevuld. Ook de gekruide patat was heerlijk. We kijken uit naar de dag dat ze ook thuis kunnen bezorgen!

Reactie van Bobs Tex Mex:Hi Deebie, we willen je graag laten weten dat we vanaf vandaag ook bezorgen! Je kunt via de site of onze eigen app bestellen. Graag tot snel!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer super lekker gegeten!!!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Grote, smakelijke porties. Het eten was wel wat koud, daarom geen 5 maar, 4 sterren. Aanrader! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bobs Tex Mex:Bedankt Robin voor je leuke recensie! In de Mexicaanse keuken wordt het eten minder warm geserveerd, omdat er veel gewerkt wordt met koude producten zoals sla, guacamole en salsa. Wil je het de volgende keer toch iets warmer, dan adviseren wij je om de burrito kit te bestellen waarbij alles los geserveerd wordt. We zien je graag een keer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie die zaak v Bobbie! Bestelling online gedaan, zelf opgehaald. Tijd stond erbij wanneer het klaar zou zijn. Hoe makkelijk kan je het hebben. Vers, goeie smaak, veel, enz. Betreft burritos en een burger en frites. Ik zou zeggen, probeer het zelf. Het is de moeite waard!

Reactie van Bobs Tex Mex:Bedankt voor je leuke reactie!

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en heerlijk eten !

Reactie van Bobs Tex Mex:Bedankt! Graag tot een volgende keer!